You are here

Palvelut

Suunnittelu

Millainen olisi keittiö sinun mieleesi? Ota yhteyttä, näkemyksellinen ja ammattitaitoinen suunnittelutiimimme luo sinulle oikean keittiön toiveidesi mukaan. Halutessasi voit olla mukana suunnitteluprosessissa omien mieltymystesi mukaan: voimme tehdä kaiken valmiiksi tai suunnitella tilat luonnostesi perusteella.

Asennus

Asennuspalvelumme sisältää viimeistelyä myöden valmiin uuden keittiön rakentamisen sekä vanhan keittiön purkutyöt ja poiskuljetuksen. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat työt sovitulla aikataululla ja kustannusarvion mukaisesti. Tiedotamme sinua projektin vaiheista ja olemme läheisessä yhteydessä ja yhteistyössä kaikissa asennustyöhön liittyvissä kysymyksissä. 

Sisustussuunnittelu

Tila on kokonaisuus, jonka kokeneet ja idearikkaat sisustussuunnittelijat ovat valmiina ottamaan käyttöön tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Koetko, että asuntosi on ahdas? Sisustussuunnittelulla pienikin tila voidaan muuttaa toimivaksi ja miellyttäväksi kokonaisuudeksi. Oletko epävarma, miten hyödyntäisit osia tiloistasi? Ota yhteyttä, esitämme luovia ja yllätyksellisiäkin ratkaisuja sinun käyttöösi. 

Ovien vaihdot

Suoritamme myös osa-asennuksia ja voimme vaihtaa pelkät ovet ja/tai mekanismit, jolloin keittiösi saa uutta ulottuvuutta edullisesti ja nopeasti. Ovien vaihtotyö voidaan suorittaa esimerkiksi työpäiväsi aikana, jolloin kotiin palatessasi sinua odottaa täysin uuden näköinen, toiveidesi keittiö. Pintaremontti voidaan suorittaa nopeallakin aikataululla, esimerkiksi jos vahingon tai muun remonttityön yhteydessä tulee tarvetta uudistaa pintoja.

Mittatilausovet

Suunnittelemassasi keittiössä on erityisiä ratkaisuja, joka vaatii erityisiä toimittajia. Meiltä saat ovet mittatilauksesta valmistettuna. Voimme suunnitella ja mitoittaa työn tulemalla kohteeseesi tai voit lähettää meille valmiit piirustukset. Ovien rakenne- ja pintamateriaaleissa vain taivas on rajana. Ota yhteyttä!

Liukuoviratkaisut

Tilan erikoisvaatimukset tai tyyliin sopivat ratkaisut vaativat joskus erilaista lähestymistapaa. Liukuovi on käytännöllinen ja tyylikäs vaihtoehto moneen käyttötarkoitukseen. Yhteistyökumppanimme Mirrorline valmistaa kotimaisia liukuovia pitkällä kokemuksella. Tutustu Mirrorlinen tarjontaan täällä tai ota yhteyttä myyntiimme. 

Rahoitus

Kauttamme saat joustavat rahoituspalvelut tarpeidesi mukaan. Kysy lisää myynnistämme.